Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ставил магнет во сунѓер за садови. Кога ќе видите зошто, ќе го направите истото

Crazy Russian Hacker е вистинска ѕвезда на Јутјуб и со своите генијални трикови воодушеви милиони.

Овој пат ни покажува 7 начини како да ги искористите сунѓерите за садови.

Погледнете за што се работи…

https://www.youtube.com/watch?v=N5rhCHo5Z-s

Loading…


Во тренд…