Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Промена на сообраќаен режим

АМСМ информира дека поради изведување на градежни активности при поставување на идуктивни јамки ќе се изврши промена на режимот на сообраќај согласно Одобрен Основен сообраќаен проект на:

Патен правец Петровец-Кадино_Автопат А4, во период од 04.09.2019г.-08.09.2019 година.

Патен правец Кадино-Хиподром_Автопат А4, во период од 08.09.2019г.-12.09.2019 година.