Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(видео) Градоначалникот Петре Шилегов објави потресно видео: Демолиран зелениот кров над ГТЦ, сторителот фатен на камера

– Зелениот кров на ГТЦ …

И сторителот !!!

Нема да застанеме заради вакви “луѓе”. Скопје ќе го биде. Сакал некој или не, напиша Петре Шилегов, градоначалник на Скопје.