Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Аеродром, Карпош и Петровец

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа во Град Скопје, без електрична енергија ќе останат:

Во време од 8:30 до 10:00 часот, корисниците од: дел од с. Горно Лисиче на влез од селото од страна на населба Лисиче до школото, центарот за рециклажа во с. Горно Лисиче до ОХИС, железничката станица во Лисиче (опш. Аеродром)

Во период од 9:00 до 11:00 часот, корисниците од бул. Јане Сандански бр.88, бр.100, бр.104, бр.106 (опш. Аеродром)

Во време од 10:30 до 12:30 часот, корисниците од ул Тодор Чангов, делот кај малите броеви на подулици (опш. Аеродром)

Во период од 9:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од објектите на ул. Никола Тесла околу ресторан „Лира“ и градинката (опш. Карпош)

Во време од 8:30 до 14:00 часот, корисниците од бул.АСНОМ, угостителските објекти во паркот со авиончето (опш. Аеродром)

Во време од 8:15 до 13:30 часот, корисниците од населба Петровец: Македонијапат кај Рампа Петровец, Полициска станица кај Рампа Петровец, нас. Чојлија (кај Рампа Петровец), наплатна рампа Петровец (опш. Петровец)