Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Претседателот Заев по седницата на ЦО: Нови зајакнувања на партијата и Владата, покажуваме што значи владеење на правото, секој кој прекршил закон мора да одговара.

Претседателот Заев по седницата на ЦО: Нови зајакнувања на партијата и Владата, покажуваме што значи владеење на правото, секој кој прекршил закон мора да одговара.