Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Карпош, Кисела Вода и Центар

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради технички зафати во електросистемот, утре без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 12 до 14 часот корисниците на улицата Козле, од бр. 15 до бр. 21 (општина Карпош);

– во периодот од 9 до 15 часот корисниците на дел од улицата Саса – 2, населба Пинтија (најгорниот дел) (општина Кисела Вода);

– во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците на дел од улицата Васил Ѓоргов (кај новото училиште „Капиштец“), дел од улицата Адам Мицкиевич (општина Центар).