Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Промена на сообраќајниот режим на наплатна станица Глумово – Скопје

„Вијадукт трејд“ известува дека поради изведување градежни работи, кои почнаа вчера и ќе траат до сабота, при поставување индуктивни јамки на автопат А2, наплатна станица Глумово – Скопје, ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.