Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) Потег за поздравување – Полицијата им делеше вода на граѓаните кои чекаа на граница на жешкото време

Полицијата станува сервис и пријател на граѓаните.

Денеска на граничниот премин Богородица-Евзони има подолга колона за влез во Грција, на грчка страна.

Во делот на Република Северна Македонија нема застој и поминувањето на границата е без проблеми, но се создава застој на грчка страна.

На граѓаните кои чекаат за влез во Грција им се дели вода додека се во граничниот простор.

Денеска на граничниот премин Богородица-Евзони има подолга колона за влез во Грција, на грчка страна. Во делот на…

Gepostet von Министерство за внатрешни работи am Samstag, 20. Juli 2019

Во тренд…