Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Комплименти кои сака да ги слушне секоја девојка

Сигурно имате дадено милион комплименти за нејзините убави очи или за нејзината прекрасна задница но каде се оние квалитетните комплименти за:

Нејзината памет

Жените се креативни, тие се шефови на компании, политичари, математичари. Што и да посакате жените можат тоа да го направат. Нажалост многу мажи не сакаат да го признаат овој факт.

Давање комплимент за нејзината памет  вреди многу повеќе од комплимент дека таа изгледа фантастично во секоја тоалета што ја има.

Лични достигнувања

Жените на проблемите им пристапуваат исто така посветено како и машките но во многу случаи им е многу потешко да стигнат до своите цели. Во друштво во кое што доминираат мажите, каде што жените не заработуваат доволно и не добиваат признанија како и машките, премногу е важно да и дадете комплимент за тоа каде стигнала во својот приватен или професионален живот.

Начинот на кој што води грижа за вас

Ова е премногу важно. Премногу пати машките ги земаат здраво за готово работите кои жените ги прават за нив во куќата.Таа готви, пере и средува за вас. Во суштина таа го менува својот начин на живот за партнерот да се чуствува удобно.

Нејзиниот стил 

Машките немаат проблем да им кажат на тие што ги сакаат дека се секси. Она што машките се склони да го направат е да ја предвидат единственоста на нивната девојка. Одвојте време да ги забележите малите работи која што таа ги носи и го прават нејзиниот специфичен стил посебен.

Во тренд…