Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Централен на СДСМ в недела, Николовски го најави со видео порака

Ги известив и ги поканив сите членови на Централниот одбор на СДСМ, како и оние кои по функција присуствуваат, дека в недела, на 16-ти, во Охрид, ќе се одржи седница на ЦО.

На седницата ќе разговараме за суштинските промени во партијата, за новиот систем на работа и делување, за напредокот на државата и очекувам да го заокружиме изборот на раководните органи на СДСМ.

Промените во СДСМ продолжуваат во интерес на граѓаните и забрзување на напредокот на земјата, за нас #ЗборотВажи.