Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: Викендов фестивал Запознај ја Преспа

Погледнете го промотивното видео за претстојниот фестивал Запознај ја Преспа, кој ќе се оддржи во Lakeview Отешево и Долно Дупени.