Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заев: Од први јули ќе се враќа ДДВ назад кон граѓаните

– Ако враќаме кон социјално ранливите, а притоа е тоа цел еден систем, ќе ги искористиме како ресурси, рече Заев најавувајќи продолжување на поддршката на социјално ранливите категории.

Треба да ги научиме да ловат риба, а не да им дадеме риба, рече премиерот Зоран Заев за начинот на кој ќе се решаваат социјално ранливите категории на граѓани.

Од први јули почнува проектот за враќање на ДДВ кон граѓаните, најави премиерот Зоран Заев.