Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Изложба на графики од Илија Пенушлиски во „Акантус“

Изложбата насловена „Градот“ од уметникот Илија Пенушлиски ќе биде отворена на 7 јуни во галеријата „Акантус“.

Станува збор за изложба на графики инспирирана од мотиви на градовите. Изложбата ќе биде отворена до 26 јуни.

error: Соддржината е заштитена.