Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ноќевање и доручек за двајца веднаш до езеро за 1600 денари – Преспа го враќа сјајот

Се враќа сјајот на Преспанското Езеро со атрактивни понуди на угостителските и сместувачки објекти.

Новиот сместувачки комплекс и ресторан на Преспанското Езеро во Претор, Relax Beach нуди специјална цена од 1600 денари за ноќевање и доручек за двајца во пресрет на Велигденските и првомајските празници.

Relax нуди луксузни соби со директен поглед кон Преспанското Езеро, а во склоп на комплексот е наоѓа и одлично уреден ресторан кој нуди вкусна храна препознатлива за Преспанското поднебје.

За резервации јавете се на телефонскиот број: 075 421 262

Преспанското крајбрежје покрај тоа што нуди одлични услови за туризам, во последниов период привлекува се поголем број на туристи.

Угостителите нудат одлично ниски цени во солидно средени комплекси.

Во тренд…