Секогаш во средиштето на збиднувањата...

,,Презентација на Анализата на степенот на задоволство на граѓани”

во општина Ресен беше спроведена анкета каде се анкетираа 600 граѓани на општина Ресен.

Оваа анализа е спроведена во рамките на проектот „Ефикасни локални институции“, кој е дел од вториот повик за регрантирање во рамките на проектот „Граѓанска алијанса за транспарентност – Набљудување на процесот на реформи на јавната администрација од страна на граѓанските организации“ на Фондација Отворено општество – Македонија и ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии, а е финансиски поддржан од страна на Европската унија.

Анализата погледнете ја на следниот линк.

Во тренд…