Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » земјоделско-прехранбен систем
Македонија

Македонскиот земјоделско-прехранбен систем има потреба од дополнителни реформи за да биде конкурентен и отпорен на сите предизвици

M T
Неопходни се нови политики, правила и модел што ќе овозможат одржлив развој на македонското земјоделство и прехранбена индустрија. Новиот систем треба да биде прилагоден на...