Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » смешен
Мозаик

Исповед на комичарот чиј живот не е толку смешен „Јас бев само дебелиот смешен пријател на девојките“

M T
Лук успеа да ја насмее секоја девојка што ја запозна во животот, што би се рекло дека е доволно да се оди на состанок со...