Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » раселени лица
Свет

Рекордни 48 милиони внатрешно раселени лица во светот

M T
Бројот на внатрешно раселените лица поради конфликтот ширум светот достигна 48 милиони на крајот на 2020 година, што е највисока бројка откако се води евиденција,...