9.8 C
Скопје
26. септември 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » пријави
МакедонијаКултура

Продолжен рокот за поднесување на пријавите на Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес по одделни области и активности од културата за 2022 година

M T
Министерството за култура, со Одлука бр. 08-12751/1, го продолжува рокот за поднесување пријави на Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата за...