Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » последица
МозаикЗдравје

Опасна последица од оралниот секс која треба да ја знаете

M T
Оралниот секс, кој по дефиниција е генитална стимулација со помош на јазикот и устата, е далеку од безбеден во однос на сексуално преносливите болести. Имајќи...