Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » ознаки
Свет

Итен увид на знаците и ознаките на магистралните патиштата во Бугарија по несреќата

M T
Министерството за регионален развој и јавни работи и Државната агенција за безбедност на патиштата во Бугарија започнаа со итен увид на знаците и коловозните ленти...