8.8 C
Скопје
23. септември 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : нови случаи

Коронавирус Македонија

Денес регистрирани 577 нови случаи на Ковид 19 – Починати се 30 лица

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 5.362 тестирања, а регистрирани се 577 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 37 нови случаи на Ковид 19 – Нема починати лица

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.658 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 21 нови случаи на Ковид 19-1 починато лице

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.219 тестирања, а регистрирани се 21 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 9 нови случаи на Ковид 19-Нема починати лица

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1.973 тестирања, а регистрирани се 9 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 26 нови случаи на Ковид 19 – Оздравени се 8 пациенти

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.866 тестирања, а регистрирани се 26 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска е регистриран 21 нов случај на Ковид 19-Оздравени се 7 пациенти

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.227 тестирања, а регистрирани се 21 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 5 нови случаи на Ковид 19 – Оздравени се 6 пациенти – нема починати лица

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1.749 тестирани, а регистрирани се 5 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 19 нови случаи на Ковид 19 – нема починати

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.518 тестирање, а регистрирани се 19 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 16 нови случаи на Ковид 19 – Оздравени се 4 пациенти

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.873 тестирање, а регистрирани се 16 нови случаи...
Коронавирус Македонија

Денеска се регистрирани 6 нови случаи на Ковид 19 – Оздравени се 27 пациенти – нема починати лица

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1.650 тестирање, а регистрирани се 6 нови случаи...
Коронавирус

Денеска се регистрирани 4 нови случаи на Ковид 19 – нема починати лица

M T
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.760 тестирање, а регистрирани се 4 нови случаи...
Коронавирус Свет

Во БиХ 244 нови случаи на коронавирус

CENTAR MKD
Во Босна и Херцеговина се потврдени 244 нови случаи на инфекција со коронавирус, со што земјата се доближи до рекордниот број на новозаразени регистрирани во...