Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Tag

мамурлук

Од овие пијалоци ќе имате најлош мамурлук

За разлика од било кој друг алкохолен пијалок, доколку претерате со ракија, сосема е сигурно дека наредното утро ќе имате најлош мамурлук кој може да го замислите. Секако, премногу од било кој вид на алкохол ќе направи да почуствувате…