11.8 C
Скопје
7. октомври 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » конфискација на имот
Македонија

ЗПВ Николовски: Ги поставивме темелите за спроведување на системски мерки за превенција од корупција и криминал, конфискацијата на имот е услов за истерување на правдата до крај

M T
Врвен приоритет на Владата на Северна Македонија е истрагите да не завршуваат само со кривичното дело, туку и со материјална одговорност на сторителите, односно со...