Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » ивермектин
КоронавирусСвет

Медицинскиот факултет во Белград: Ивермектинот не е ефикасен во лекување на коронавирусот

M T
Ивермектин, лек кој во последните месеци беше во фокусот на јавноста во Србија во контекст на лекувањето на коронавирусот, не е ефикасен во борбата против...