11.8 C
Скопје
24. април 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » хоспитализирани
КОРОНАВИРУСМАКЕДОНИЈА

МЗ: 85% од хоспитализираните со Ковид 19 се невакцинирани

M T
Министерството за здравство ја објавува анализата на вакцинирани, од позитивни случаи со Ковид 19, во период од 6 август заклучно со 23 декември. За вакцинирани...
КОРОНАВИРУСМАКЕДОНИЈА

МЗ: 74% од новите случаи и 76% од хоспитализираните со Ковид 19 се невакцинирани

M T
Министерството за здравство ја објавува анализата на вакцинирани, од позитивни случаи со Ковид 19, во период од 06 август заклучно со 21 октомври. За вакцинирани...
КОРОНАВИРУСМАКЕДОНИЈА

МЗ: 75% од новите случаи и 79% од хоспитализираните, со Ковид 19 се невакцинирани

M T
Министерството за здравство ја објавува анализата на вакцинирани, од позитивни случаи со Ковид 19, во период од 6 август заклучно со 14 октомври. За вакцинирани...
КОРОНАВИРУСТЕМАМАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

83% од новите случаи и 89% од хоспитализираните, со Ковид 19 се невакцинирани

M T
Министерството за здравство ја објавува анализата на вакцинирани, од позитивни случаи со Ковид 19, во период од 06 август заклучно со 26 август. За вакцинирани...
КОРОНАВИРУССВЕТ

Во Словенија голем пораст на бројот на заболени и хоспитализирани – секој петти тест е позитивен

M T
Во Словенија, во изминатите 24 часа се потврдени 477 нови случаи на коронавирус, односно секој петти тест е позитивен, со значително зголемување на бројот на...