Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : филмови

Култура

Проекции на филмови и концерти со филмска музика во Тетово, Битола и Скопје по повод 30 години независност

M T
Како дел од планираните активности по повод одбележувањето на 30 години од осамостојувањето на Северна Македонија, во периодот од 20. до 26. август 2021 година,...