Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : creative

Бизнис

Скопје го доби Creative Hub – бизнис центар на креативноста и неформалното образование

root_u0sbii7v
Почнувајќи од септември годинава, започна со работа првиот бизнис центар за креативност и неформално образование – Creative Hub, кој се наоѓа во строгиот центар на...