12.8 C
Скопје
16. април 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
ЛОКАЛНО

Прекинато водоснабдување во скопска Кисела Вода и улици во Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека, денеска, поради дефектна водоводени шахта на ул.1 бб с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од село Батинци од 08:00 часот до завршување. (Општина Кисела Вода)

· поради уличен водоводен дефект од ф100мм на ул.Вич раскрсница со ул.Разловечко Востание, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Вич, ул.Соле Стојчев , ул.Жељево ул.Трифун Бузев и дел од корисниците од ул.Разловечко Востание од 08:00 часот до завршување. (Општина Карпош)

Спонзорирано: