4.8 C
Скопје
10. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
фото ЈСП Скопје
ЛОКАЛНО

Жичарницата од утре ќе работи по зимен режим

Жичарницата од утре (01.11.2023 год), ќе работи по зимен режим, односно од 10 до 17 часот.

Во период 16-16.30 часот ќе биде последно возење од долу кон врвот, односно во 16.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Работното време е согласно со Одлуката за работно време на Жичарницата во период ноември-март.
И натаму, секој понеделник и секој последен вторник во месецот се неработни денови на објектот.