Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

Спасовски: На припадниците на САЕ ТИГАР јавно им оддавам признание за сето она што го прават во сите оперативни акции

Фејсбук статус на Оливер Спасовски:

На припадниците на САЕ ТИГАР јавно им оддавам признание за сето она што го прават во сите оперативни акции, а посебно во Оперативната акција Безбеден град, во којашто покажаа дека нема апсолутно можност и нема место за ниту еден криминалец или група да ги загрозува мирот, стабилноста и безбедноста на граѓаните на Република Северна Македонија.