Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Филип Петровски ги пофали Спасовски и МВР

Со тоа што полицијата го направи, бидејќи сите се сложивме дека добро реагираше полицијата, и јас ја пофалив, што е нели невообичаено за мене бидејќи јас не се чуствувам како идеолошки близок до таа структура што е на власт.

Практично она што го имавме како реакција, беше најдоброто можно бидејќи многу добро испланирано, многу структури вовлечени и многу тешко да се одговори соодветно а да не се заостри состојбата дополнително.

Филип Петровски – Само Вистина