Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
ЛокалноВо тренд...

Без струја делови на Карпош, Гази Баба и Ѓорче Петров

Поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

· Во период од 10,00 – 14,00ч. дел од ул. Џумајска, о. Карпош;

· Во период од 09,00 – 11,00ч. нм Трубарево улиците 1, 2 и 7 и ул. Вера Јоцич околу црквата Св. Ѓорги Победоносец, о. Гази Баба и

· Во период од 09,00ч. – 14,00ч. дел од Александар Македонски од бр. 30 до бр. 49, о. Ѓорче Петров.