Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Локално

Утре без струја делови на Карпош и Бутел

Од ЕВН Македонија информираат дека поради технички зафати во мрежата, без електрична енергија утре ке останат следниве потрошувачи:

· од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел Дел од ул.Милан Марковиќ (Општина Карпош)

· од 11:00 до14:00часот,корисниците од дел Ул.ИванМанолевбр.77а,77б,75а,75б,73а,73б,71а,71б,69а и 69б (Општина Бутел)