Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarЛокално

“Вардариште 2023” – Објавени потресни фотографии од чувањето на кучињата во стационарот Лајка

Фејсбук статус на Тина Зак за ситуацијата во Лајка:

вардариште 2023🥹

Со колку раководители ќе се испере и искречи боксов?