Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаВо тренд...

Подгответе се: На овие места низ Македонија ќе нема струја

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-11-23 08:30 2022-11-23 14:30 Битола селата:Алинци, Паралово, Брана Рек, Космофон Мегленци, Алинци
2022-11-23 08:30 2022-11-23 11:30 Тетово цело село Боговиње (освен објектите на влез), село Раковец.
2022-11-23 10:00 2022-11-23 12:00 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Јабланица, од семафорот до градинката, во потегот од улицата кон булеварот
2022-11-23 09:00 2022-11-23 14:30 Штип СТАР КАРАОРМАН: ДЕЛ ОД С.СТАР КАРОАРМАН, ДЕСНО ГОРЕ ОД ДРВОДЕКОР
2022-11-23 11:00 2022-11-23 13:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – КАРПОШ: ул.Руѓер Бошковиќ бр.4 и околните бараки
2022-11-23 09:20 2022-11-23 15:00 Кичево село Црешнево, Белица, Тажево, Брезница, резерват Јасен
2022-11-23 08:30 2022-11-23 14:30 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Христо Татарчев (пред и после бр.140)
2022-11-23 09:00 2022-11-23 15:00 Тетово НЕРАШТЕ: село Нераште, освен објекти кои се наоѓаат на влез во селото
2022-11-23 08:30 2022-11-23 14:30 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: ул.Георги Скрижевски
2022-11-23 08:15 2022-11-23 14:30 Битола Путурус, Рапеш, Водовод Мојно, Орле, Мусинци, Мојно, Црничани, Алинци
2022-11-23 07:45 2022-11-23 13:30 Кратово КРИВА ПАЛАНКА: нас.Пашина Воденица, нас.Дервен, нас.Самоков, нас.Плажа
2022-11-23 09:00 2022-11-23 15:00 Гостивар краткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
2022-11-23 09:15 2022-11-23 15:15 Битола селото Бараково и Манастирот Св, Атанас с. Журче, с. Журче
2022-11-23 09:00 2022-11-23 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Милан Марковиќ