Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+Македонија

Граѓанска трибина на СДСМ „Силно и одлучно кон иднината“ – Кочани

Dенеска 23.11.2022 (среда) СДСМ продолжува со граѓанските трибини „Силно и одлучно кон иднината“ каде заедно со граѓаните отворено разговараме за мерките и политиките на СДСМ, за нашата визија за иднината на нашата македонска држава.

Граѓански трибини со почеток во 18.00 часот ќе се одржат во целиот регион, односно во:

– Виница, говорник: Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ
– Зрновци, говорник: Стефан Богоев, потпретседател на СДСМ
– Чешиново Облешево, говорник: Вангел Андрески, организациски секретар на СДСМ

Централната граѓанска трибина „Силно и одлучно кон иднината“ каде говорник е претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски, ќе се одржи во Кочани – хотел Амор во 20.00 часот.