Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
CentarМакедонија

Елементарна непогода во Скопје – Ова се дел од местата каде има големи проблеми

Денеска година околу 16 и 30 часот откако градот Скопје го зафати невреме со обилни дождови, град и ветер, до овој момент пријавени се проблеми на повеќе места дознава неофицијално Centar.

– Поплава во гаражите на Влада на РСМ

– Поплава во Ресторанот и подрумските простории во Собрание на РСМ

– Поплава во Министерство за здравство на 3 кат

– Поплава во СЈО во подрумските простории
– Министерство за надворешни работи

– Прекин на сообраќајот на бул.„Ј.Сандански“ кон нас.Аеродром

– Прекин на сообраќај на кружниот тек кај ТЦ„Ист Гејт“
– Поплава во Секретаријат за Европски прашања во тоалети
– СОЗР на ул..Филип Втори„
– Поплава во Оперативно техничка агенција
– Кај подвозникот на хотел Александар Палас, има пријавено заглавено возило во кое има и луѓе, но неможат да излезат од многу вода. Пожарна на ЛМ.