Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Centar Локално

Утре без вода делови на Карпош и Центар

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре поради уличен дефект ф -100 мм на ул. Петре Пирузе бр. 12 (по старо Мексичка), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Петре Пирузе, Ташкенска, Хаванска и дел од улиците Варшавска и Хелсинки. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот и ке трае се до завршување со санација на дефектот (o. Карпош);

Исто така утре поради уличен дефект ф-80 мм на ул. Кратовска бр. 23, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од улиците Кратовска и Банско. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување со санација на дефектот (о. Центар);