Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Стразбур одби да и наложи на државата да го пушти Камчев во домашен притвор

Судот за човекови права во Стразбур го одби барањето на бизнисменот Орце Камчев на државата да и се изрече времена мерка.

Ова всушност значи дека судот одби да и наложи на државата да го пушти Камчев во домашен притвор и да му бидат извршени прегледи од кардиолог.