Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Локално

Повеќе скопски општини без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија, на 15.9.2021 година, среда, ќе останат следните корисници:

– од 9 до 14 часот корисниците од дел од улицата Ловќенска, улицата Леринска и улицата Илија Плавев (општина Карпош);

– од 9 до 14 часот корисниците од улицата Методија Митевски, булеварот Втора македонска бригада, улицата „Касарна Илинден“, ул. 1671 (општина Чаир);

– од 8.30 до 15 часот корисниците од улицата Саса 32, Пинтија (општина Кисела Вода);

– од 8.30 до 15 часот корисниците од дел од улицата 3, с. Усје (општина Кисела Вода);

– од 8.30 до 12.30 часот корисниците од улицата Ѓорѓи Капчев (општина Аеродром);

– од 11.30 до 15 часот корисниците од улицата Франклин Рузвелт зграда број 63 (општина Карпош).