Centar.mk – Дознај сѐ!
Бизнис

Отворени атрактивни огласи за вработување во А1, Неуромедика, Mellon group и други – Ова е сe’ што треба да знаете

A1 Македонија ДООЕЛ Скопје е компанија која секојдневно ја олеснува комуникацијта на голем број поединци, а исто и на голем број компании во нашта држава.

Имаат отворено 8 работни позиции за повеќе градови во државата:

JUNIOR CORE NETWORK SPECIALIST               

 

SOHO / SME ACCOUNT MANAGER

 

REGIONAL SALES MANAGER – GOSTIVAR

 

REGIONAL SALES MANAGER – VELES

 

REGIONAL SALES MANAGER – STRUMICA

 

REGIONAL SALES MANAGER – BITOLA

ICT PRE-SALES EXPERT

NSOC SPECIALIST

Сите траат до 25.02.201 година.

Mellon Group е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Mellon Group е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

Имаат отворено 3 работни позиции.

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОРИ

IT ENGINEER

СУПЕРВИЗОР НА КОНТАКТ ЦЕНТАР

Два од огласите траат до почеток на март.

 

Неуромедика е болница која има дијагностички центар опремен со најсовремена медицинска апартура и постојано се грижи за своите пациенти како да се дел од нивното големо семејство.

Имаат отворено 3 работни позиции.

ДОКТОР СПЕЦИЈАЛИСТ: ОТОРИНОЛАРИНГОЛОГ/ФИЗИЈАТАР/ОРТОПЕД

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ: ИНСТРУМЕНТАР/КИ / АНЕСТЕТИЧАР/КИ

ПРАВЕН АСИСТЕНТ

Сите траат до почеток на март.

фото Pixabay / илустрација

Вокс Тенео Македонија не е само финансиска инвестиција, туку е компанија која е насочена кон истовремена одговорност и флексибилност на тимот.

Имаат отворено 6 работни позиции:

INTERN .NET DEVELOPER

SCRUM MASTER

MID .NET DEVELOPER

JUNIOR .NET DEVELOPER

FUNCTIONAL TESTER

JUNIOR SYSTEM ADMINISTRATOR AND SUPPORT SPECIALIST