Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Државата додели по 20.000 денари: Објавени имињата и презимињата на добитниците од МОЈ ДДВ

Извлечени се 15-те добитници на месечните награди од по 20.000 денари преку наградната игра МојДДВ.

Добитници се Павлинка Николова од Штип, Милна Робева од Скопје, Дејанчо Миланов од Пробиштил, Мерсиме Бајрами од Скопје, Доне Чамевски од Кавадарци, Милена Чалмова од Битола, Гордана Каневче од Битола, Дарко Кољозов од Скопје, Богдан Душановски од Куманово, Марина Бојковска од Битола, Виолета Кљанкова од Струмица, Љиљана Крстова од Кочани, Даниела Мишевска од Скопје и Анета Лазареска од Кичево.

https://www.facebook.com/MinistryOfFinanceMK/posts/2222722987873205

спонзорирано: