Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се урива дивоизграден објект на Нефи Усеини во Охрид

Во тек е рушење на бетонската база на Нефи Усеини, охридски бизнисмен и советник на ДУИ во Охрид.

Тој ја направил оваа база минатата година во јуни без дозвола.

На лице место можат да се забележат работници кои ја рушат базата.

loading…