Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ДУИ ја почнува кампањата од Преспа

Демократската унија за интеграција денеска во Преспа ќе ја почне изборната кампања за предвремените парламентарни избори на 15 јули со промотивна конвенција на кандидатите за пратеници.

Конвенцијата почнува во 13:00 часот и ќе се оддржи кај одморалиштето Крани.