Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Петровска за CIVIL: ОЈО работи на кривичната пријава што ја поднесов против Чулев

Заменик министерката за внатрешни работи, Славјанка Петровска, вели дека Основното јавно обвинителство работи на нејзината пријава поднесена против министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, бидејќи смета дека тој со неговите постапки сторил кривично дело со кое ја загрозил сигурноста на државата, меѓутоа и дефункционалноста на МВР, јавува Civil.