Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Закажана вонредна седница на Владата во 15 часот – се носат нови мерки

Денеска (среда, 25.03.2020 година), со почеток во 15:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

За заклучоците од седницата ќе информираме веднаш штом ќе биде завршена.