Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Мизрахи ќе “лета” од министерската функција утре во 15 часот?

Предлогот за разрешување на техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи е ставен утре на собраниска седница.

Џафери за утре свика две седници, првата 135. е закажана во 11 часот за Предлог-законот за Јавно обвинителство и за Предлог-законот за Советот на јавни обвинители, додека на 136. седница која е закажана за 15 часот како една од точките на дневен ред е Предлог за разрешување на член на Владата на Република Северна Македонија.

спонзорирано: