Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Наполнете шишиња навреме: Овие улици во Скопје утре без вода

Корисниците од бул. „АСНОМ“ ниска зона од бр. 46 до бр. 50 во општина Аеродром утре од 9.30 часот ќе немаат вода, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи.

Прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради промена на ППХ од ф-300 мм на бул. „АСНОМ“ бб и ќе трае до завршување на зафатот.