Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Која е најлошата љубовна комбинација според хороскопот?

Хороскопскиот знак може многу да влијаее и да го диктира успехот на вашата љубовна врска. Дефинитивно најлошата љубовна комбинација според хороскопот се… бикот и водолијата.

Љубовна врска помеѓу бикот и водолијата е скоро невозможна. Знаете ли зошто е тоа така?!

Бикот е амбициозен, твроглав…, додека водолијата е смирена и повлечена. Нивните карактери се спротивни, како и нивните желби и интереси. Бикот сака да го има последниот збор, а водолијата само знае да се покори.

Љубовната врска помеѓу овие два хороскопски знаци, однапред е осудена на пропаст.